Fra: Pearl

Pearl RH-2000, Eliminator Remote Hi-hat, Takai Music

2.720,00
Pearl RH-2000, Eliminator Hi-hat stativ, PosiLink Twin Cam Drive Interchangeable Cams
Model/varenr.: RH-2000
Lager: På lager
Pearl RH-2000, Eliminator Hi-hat stativ

Model
Drive

Powershifter
Footboard
Footboard Angle
Clutch
Spring Tension Adjustments
Swiveling Legs
Leg Tips

: RH-2000 Eliminator
: PosiLink Twin Cam Drive
  Interchangable Cams
: JA 
: TractionPlate & TractionGrip
: Variset Footboard Angle Adjustment
: Drop Clutch
: JA
: JA 
: Push Button Convertible
  (Spike/Rubber) 

Pearls RH-2000 Hi-hat stativ er en lækker pedal som har et hav af indstillingsmuligheder. Den vigtigste er, at det er en remote-HH. Den kan placeres overalt ved trommesættet og betjenes via den pedal som deler mange af de vigtigste egenskaber med Eliminator stortrommepedalen, herunder det udskiftelige CAM-system, den første af sin art på en Hi-Hat, som giver dig uovertruffen alsidighed og tilpasningsmuligheder.

Herunder kan du finde detaljeret forklaring på alle specifikationerne:
 
PosiLink Twin Cam Drive System m/ udskiftelige CAMS (profiler)
Pearls eksklusive PosiLink drive system er udstyret med et dobbelt dobbelt-kæde akselsystem. På den ene af disse akser kan du frit udskifte CAM, som er en lille plastik profil. Der findes 6 CAMS hvoraf de 4 følger med og de resterende 2 kan tilkøbes. Med disse kan du indstille "drivets" respons fra mild til vild. Hvis du ønsker et traditionelt direkte drive, kan at bruge en af de to runde cam profiler. Men hvis du tør, så prøv de fire krumtap profiler med varierende grader. De giver dig uovertrufne kvaliteter som du ikke kan få fra andre hi-hats på planeten!

Powershifter (se billeder i bund)
Powershifter giver dig muligheden for hurtigt at skifte fodpedalen til én af tre positioner. Disse ændinger ændrer også fodpedalens vinkel på kædetrækket hvilket set i et større perspektiv ændrer hele Hi-hattens reaktionsmønster.

Traction Plate Footboard (se billeder i bund)
Som alle Eliminators pedaler har den aftageligt skridsikkert greb som sidder under fodballen, der kan justeres eller fjernes for at skræddersy den ønskede mængde greb eller slip. Pladen kan også vendes for endnu flere valgmuligheder.

Variset Footboard Angle Adjustment (se billeder i bund)
Du kan ændre fodpedalens vinkel ved at justere kæden på selve tilhæftningen. Denne finjustering giver dig lige netop den vinkel på fodbrædtet som du ønsker. Der er tre indstillingsmuligheder.

 

   

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: