Fra: Pearl

Pearl RFS1450, Reference, Steel, Lilletromme

7.483,00
Pearl RFB1450, (14" x 5.0"), Reference Lilletromme, Steel 2.5mm støbt Kedel m/Reinforcement MasterCast reifer
Model/varenr.: RFS1450
Lager: På lager
Pearl RFB1450, Reference SD, Steel

Model
Størrelse

Kedel
Reifer
Lugs
Rods
Tension Rods
Strainer
Snares

: RFB1450
: 14" x 5.0"
: Steel 2.5mm m/Reinforcement 
: MasterCast (DC1410/1410S)
: BRL-55
: 10
: SST-5047 Stainless Steel Tension Rod
: SR-1000 Glid-Lock Strainer
: SN-1420D Ultra-Sound "D" Type

Reference seriens Steel Lilletromme har en massiv kedel på imponerende 2.5mm m/Reinforcement. Den er lavet i støbt stål og er en af de mest avancerede Stål Lilletrommer på markedet.

Den succesfulde kombination af ekstreme følsomhed og kraftfulde volumen gør disse Lilletrommer til et et "must-have" instrument som vil tilfredsstille selv de mest krævende trommeslagere. En helt enestående klang i både svagt og kraftigt leje. En lilletromme som er mildest talt umulig at spille i knæ.

Kedlen er slebet i en 45 grader vinkel. Dette giver minimum kontakt med skindet som resonerer optimalt og resulterer i ultra-skarphed og "attack".

Reference lilletrommen har drejelige lugs som optimerer klangen til at blive i kedlen, MasterCast støbte reifer er medvirkende til at fokusere trommens lyd. Brass lilletrommen fås KUN med Chrome Hardware.

Trommen er udstyret med den gennemtænkte og utroligt anvendelige SR-1000F Glide-Lock Seiding-mekanisme. Seidingens spændning justeres nemt og hurtigt ved at løfte i knoppen på højre side af trommen, som låses fast når den sænkes på plads ved den ønskede spænding. Løftestangs-mekanismen som slår seidingen til og fra låses med et klik, og den vil ikke løsne sig uanset hvor hårdt du spiller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: