Ear Pad

249,00
EarSonic EarPads høreværn -16db. Inkl. key strap og smart beholder til nøgleringen. Fabrikeret i silikone for optimal komfort.
Model/varenr.: 00001695
Lager: På lager

 

EarSonics

Earpad® Universal

Det er vigtigt at beskytte sin hørelse - ikke mindst som trommeslager. Med Earpad® Universal fra EarSonics får du en helt ny type øreprop, der både beskytter hørelsen, men samtidig også formår at give dig god og klar lyd.

EarSonics specielle loudness filter er udviklet med henblik på en dæmpning der kompenserer for ørets lydtryksbestemte reaktionsmønstre. Da dine ører hører forskelligt ved forskellige lydtryk, giver det derfor rigtig god mening med et filter der tager højde for dette. Og det er præcist hvad EarSonics’ filter gør.

Du vil med Earpad® Universal være i et behageligt miljø uden forvrængning eller overforstærkning af din egen stemme - en kvalitet der endnu ikke er overgået af andre.

Earpad® giver dig tilstrækkelig til at du ikke skal frygte for din hørelse.

Herunder kan du se præcist hvordan Earsonics loudnessfilteret arbejder.

Curve EarPad

EarPad sættet indeholder

1 sæt EarPads® Universal
1 stk. solid opbevaringstube i metal
1 stk. keyhanger (rem til at hænge om halsen)

KUNDETILFREDSHED

”Wow, I tried these after I lost my custom-molded earplugs, and they sound nice and clear, for a fraction of the cost! Very comfortable to wear, and nearly invisible once they're in.”
- Kunde hos EarBuddies i Canada.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: