Fra: Pearl

Pearl H-1000K, Hi-hat stativ, Takai Music

1.950,00
Pearl H-1000K, 1000-Serie Hi-hat stativ, Roller Pulley System, Takai Music
Model/varenr.: H-1000K
Lager: På lager
Pearl H-1000K, Hi-hat stativ

Model
Drive
Powershifter
Footboard
Footboard Angle
Clutch
Spring Tension Adjustments
Swiveling Legs
Leg Tips

: H-1000K
: Roller Pulley System
: NEJ 
: TractionPlate & TractionGrip
: Angle Adjustment
: Standard Clutch w/ Lock Nut
: JA
: JA 
: Reversible
(Spike/Rubber)
 

Pearls H-1000K Hi-hat stativ hører til i 1000-serien. Selve stativet er i sin helhed nøjagtig magen til H-1000, lige bortset fra "drivet". Et solidt og kraftigt stativ. Den har rigtig mange indstillingsmuligheder. Du kan justere stativets højde og fodpedalens vinkel. Styrken på fodpedalens træk kan varieres så modstanden tilpasses netop dit behov. Også vinklen på bækkenerne kan justeres.

Benene kan drejes/roteres således at stativet kommer til at passe ind i dit set-up. Dette er en god feature som er utrolig anvendelig når alle trommesættets stativer skal rettes til rundt om stortrommen. Benene har metal-spikes som kan slås til og fra. Med spikes kan du få stativet ekstra stabilt, så det ikke rutcher væk under spil.

Roller Pulley Drive, Hi-hatten er udstyret med et system hvor stativets træk/løfte-stang er forbindet med fodpedalen ved hjælp af et kædetræk. Dette system er tættere på H-2000 stativets kædetræk. Et yderst "drive" som giver en hurtigt reagerende Hi-hat mekanisme som påvirkes af selv den mindste bevægelse. 

 

   

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: