Fra: Pearl

Pearl RF1365S/C, Reference, Maple/Birch, Lilletromme

7.249,00
Pearl RF1365S/C, (14" x 5.0"), Reference Lilletromme Maple/Birch (20 lag) MasterCast reifer
Model/varenr.: RF1450S/C
Lager: Leveringstid er 10-120 dag(e)
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
Pearl RF1365S/C, Reference SD, Maple/Birch

Model
Størrelse

Kedel
Reifer
Lugs
Rods
Tension Rods
Strainer
Snares

: RF1365S/C
: 13" x 6.5"
: Maple (14 lag yderst)/Birch (6 lag inderst) 
: MasterCast
: BRL-65
: 10
: SST-5047 Stainless Steel Tension Rod
: SR-1000 Glid-Lock Strainer
: SN-1420D Ultra-Sound "D" Type

Reference seriens trælilletromme har ikke mindre en 20 lags kedler. De 6 inderste lag er Birch (birk) og de yderste 14 lag af Maple (ahorn), hvilket gør den til en af de kraftigste lilletrommer på markedet.

De 6 inderste lag af birk giver "cut" og "attack", mens de yderste 14 lag af Maple giver varme og masser af gennemslagskraft i mellemtone området. En helt enestående klang i både svagt og kraftigt leje. En lilletromme som er mildest talt umulig at spille i knæ.

Kedlen er slebet i en 45 grader vinkel. Dette giver minimum kontakt med skindet som resonerer optimalt og resulterer i ultra-skarphed og "attack".

Reference lilletrommen har drejelige lugs som optimerer klangen til at blive i kedlen, MasterCast støbte reifer er medvirkende til at fokusere trommens lyd.

Trommen er udstyret med den gennemtænkte og utroligt anvendelige SR-1000F Glide-Lock Seiding-mekanisme. Seidingens spændning justeres nemt og hurtigt ved at løfte i knoppen på højre side af trommen, som låses fast når den sænkes på plads ved den ønskede spænding. Løftestangs-mekanismen som slår seidingen til og fra låses med et klik, og den vil ikke løsne sig uanset hvor hårdt du spiller.

FARVEVALG på Kedel & Hardware
Kedlen kan fås i 27 forskellige farver/finishes. Se nederst på siden de forskellige finishes (vær opmærksom på at hvis du ønsker at se dem i stor størrelse skal du vende "rulle op" på siden efter at have trykket på knappen "klik for større billede". Hardware kan fås i Chrome, Black Chrome og Gold. Disse trommer er altså "Custom Made".

LEVERINGSTID & betaling
Der er normalt 6 måneders leveringstid på bestilling af trommer med særlige farve- og Hardwaresammensætninger. Disse trommer produceres kun på bestilling og derfor er der lang leveringstid. Normal procedure er at der betales 50% af trommens pris ved bestilling og de resterende 50% betales ved levering af trommen. Specialbestilte trommer tages ikke retur.

 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: