Fra: Pearl

Pearl P-2000C, Eliminator Pedal, Pearl Drums, Takai Music

1.538,00
Pearl P-2000C, Powershifter Eliminator Stortromme pedal m/dob. kædetræk, Pearl drums, Takai Music
Model/varenr.: P-2000C
Lager: På lager

 

Pearl P-2000C, Powershifter Eliminator Drum Pedal

Model
Drive
Cam
Powershifter
Footboard
Footboard Angle
Beater
Beater Angle
Spring Roller
Hoop Clamp

: P-2000C Eliminator
: Double Chain Drive
: Interchangable Cams
: JA 
: TractionPlate & TractionGrip
: 3 Positions
: Quad Beater
: Uni-Pressure Spring Clamp
: Bearing 
: Roller Cam Hoop Clamp 


Pearls P-2000C Drum Pedal giver trommeslageren den ultimative justerbarhed og kontrol. Med et udvalg på 6 forskellige Cams (4 inkluderet, og 2 mere ekstraudstyr), 4 forskellige køllehoved overflader, PowerShifter funktionalitet og fuld kontrol over pedal overfladegreb eller slip, er dette den mest brugervenlige og multi-indstillige pedal, som du kan købe. (P-2000-seriens pedaler leveres som standard med kuffert).

Powershifter (se billeder i bund)
Pearls revolutionerende Powershifter funktion giver 3 positioner til at finindstille pedalens "fealing" og kraft. Ved at flytte fodpladen frem og tilbage ændrer du bæltets eller kædens vinkel, således ændres også hele pedalens reaktionsmønster fra let til normal eller tung.
 
Traction Grips
Powershifter Eliminators fodbrædt har en "traction plate" som har flere indstillingsmuligheder, så den kommer til at passe præcist til din spillestil. Som alle Eliminators pedaler har den aftageligt skridsikkert greb som sidder under fodballen, der kan justeres eller fjernes for at skræddersy den ønskede mængde greb eller slip. Pladen kan også vendes for endnu flere valgmuligheder.   

Zero Play Hinge (se billeder i bund)
Pedalens drejeled i rustfri stål er fabrikeret med meget præcise tolerancer. Derved opnås maximal bevægelsesfrihed og høj hastighed. 

Footboard angel Adjustment 
Fodbrættets vinkel kan let justeres helt uafhængit af køllehovedets vinkel. Derved optimeres finesserne i dit hæl/tå-spil.

Roller Cam Hoop Clamp (se billeder i bund)
Pearls "rolle cam hoop clamp" gør det ekstra hurtigt at spænde pedalen på og af trommens reife. Den passer til stor set alle reifer og yder en utrolig let og sikker fastspænding på stortrommen. 

Wide Tension-Range Spring  (se billeder i bund)
Fjederen på P-2000C er designet til at perfektionere forholdet mellem fodbrættets bevægelse og modstand. Den yder alle muligheder for at du kan finde den balance mellem fodbrættets modstand og køllehovedets tilbagespring som passer netop til din spillestil.

Uni-Pressure Spring Clamp (se billeder i bund)
Pearl "Uni-pressure Spring Clamp" kan justeres 360 grader og muliggør uendelige muligheder for at tilpasser køllearmens vinkel. Dette unikke design centrerer spændestykket og giver systemet en helt nøjagtig ophæng som giver pedalen enestående jævnhed.

 

 

 

   

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: