Pearl logoPearl Symphonic lilletrommer

Pearl Symphonic Snare mekanisme

Pearls prestigefyldte Masters Series Symphonic Custom Snare Drum blev udviklet udelukkende til koncertsale og for slagtøjsspillere som kræver den ultimative alsidighed i en lang række af spillemæssige situationer. Denne helt enestående tromme er skabt med en 7.5mm, 100% lagret Maple kedel, som er formet ved hjælp af Pearls patenterede Superior Shell Technology, og fuldendt med den smukke højglans Antique Sunburst Finish. Classic Style tube lugs, MasterCast støbte reifer og Remo Renaissance skind giver dette instrument et umiskendelig Vintage look.

Men i skarp kontrast til sit klassiske udseende, er Pearls Multi Timbre Seiding-mekanisme kendetegnet af præcision og musikalsk alsidighed. Pearl's revolutionerende Multi-Timbre Seiding-mekanisme bruger tre individuelt justerbare throw-off håndtag og med mulighed for at kunne justere og kontrollere hver af de tre forskellige seiding wire materialer. Hvert håndtag kontrollerer enten seks enheder af gut, kabel eller wire og tilbyder dig næsten ubegrænsede lyd muligheder og variationer.

Pearls symfoniske serie lilletrommer og Multi-Timbre throw-off system tilbyder en bred vifte af lydmæssige kvaliteter og klange, der simulerer en næsten endeløs række forskellige lilletrommer, afhængigt af kombinationen af seidinger som er tilsluttet. Med alle tre håndtag tilsluttet, har du en lilletromme med ekstreme følsomhed, og et næsten uendeligt dynamikområde.

I den Symfoniske serie af lilletrommer fås både modeller i størrelserne 14"x 6,5" og 14"x 5.5". Disse koncert lilletrommer tilbyder en perfekt kombination af klassisk design, højeste kvalitet og håndværk, uovertruffen tonalitet og en hidtil uset kontrol og alsidighed, som ingen andre trommer kan levere.

FEATURES

  • Multi Timbre 3-seiding system m. individuel kontrol
  • 6 lags 7.5 mm Maple kedler
  • Tube Lugs
  • 3 seiding materialer; skind, kabel, wire
  • Remo Renaissance Diplomat Skind
  • Støbte stål Reifer
  • Fås i 14x6.5 og 14x5.5

 

0 anmeldelser
Model/varenr.: SYP-1455
6.482,00
Lager: Leveringstid er 10-120 dag(e)
0 anmeldelser
Model/varenr.: SYP-1465
6.757,00
Lager: Leveringstid er 10-120 dag(e)
Nyheder